Huomenna on keskiviikko. Poika menee kouluun klo 8.15 ja tää äpäitti mitä luultavamminkin joko nukkuu puolille päivin tai sitten joutuu kärsimään tylsyydestä siihen saakka kun poika pääsee kotiin. Mä en enää ees muista mitä on oikeesti juhlia vappua, toisaalta ei kyllä ole haluakaan notkua jossain baarissa ja huomata seuraavana aamuna olevansa vanha ja erittäin kipeä. Eikä voi syyttää kuin allekirjoittanutta. Me painellaan luultavasti Samulin kanssa suosiollisesti porukoille, saunotaan ja syödään niin et tulee paha olo. Kuullostaa hyvälle.

Me saatiin tänään pojan koulukuvat, oli ihan hyvin onnistunu ainakin se yksityiskuva. Itse luokkakuva oli hieman sanoisinko väkinäisen murjottava, tyttöjen keskeen oli isäntä laitettu, joten otti vissiin luonnon päälle. Mut se on ihan oikein sille välillä :).. Kamala oli tajuta tässä, että pian alkaa jo kesälomat, taas yksi kouluvuosi ohi ja mitä mä oon saanu aikaiseksi valmistumiseni jälkeen!? En tasan mitään, mistä voisi mainita. Ei töitä, ei opintoja, ei mitään.. Kamala tajuta olevansa työtön. Ihanku olisi jotenki vajavainen tai jotain muuta yhtä kurjaa.

Niinhän se on, vappu on työväen juhla, minä onneton työtön perheenäiti taidan pysyä visusti kotona, kun en omista edes valkolakkia, jonka varjolla bilettää..

an6vappu0405mv02i.jpg
HYVÄÄ WAPPUA SILTI KAIKILLE :)
muistakaa varoa häijyjä rusinoita..