Tänään on satanu lunta palttiarallaa 20 cm.. Samuli oli onnessaan pihalla pari tuntia serkkujen kanssa ja loisti kun aurinko huomatessaan et lumipalloja on hyvä tehdä ko on kerranki kunnollista lunta, PALJON KUNNOLLISTA LUNTA.. Siinä sai sitten osumia niin äiti kuin ukkikin, serkut antoivat sentään takaisin niin että oppi olemaan.. Minua ei suuremmin tämä lumenpaljous ole kiehtonut; lahkeet on veiläki märät vaik kävin kaupassa kolme tuntia sitten. Ja säästeliäät päättäjät ovat siunanneet meitä tukossa olevilla teillä, ah autuaat olkoot nämäkin säästyneet eurot.. Murinaa, ärinää ja hirmuisesti voimasanoja siis..
Kävin tänään työpaikalla (hassua et se on aina vain työpaikka, vaikken edes ole siellä töissä..). Sari oli ihanana ihmisenä pyytänyt Novan risteilyllä ollessaan minulleki Novan paitaa, jonka sitten sain. Oon tässä kironnu sitä, että ihmisellä on kaapit täynnä vaatteita mut t-paitoja lienee tasan 2.. Ja se, että ne on niin huonokuntoisia ei ole asiaa auttanu. Nyt sain siis uuden paidan, jeejee. Huomenna aamulla onki sit mentävä hoitamaan niitä työkkäriasioita, ku pääsi lipsahtamaan siihen malliin et mä nukuin niinku aioinkin, eli heräsin vasta 10.30 ja piti vielä tehä vaikka sun mitä..
Illan pyhitin piirtelylle, kerrankin.. Tuntui jo siltä, ettei kynä pysy enää kädessä, on nimittäin tainnut hurahtaa kohta kuukausi siitä, kun viimeksi olen jotain tuhertanut. Kuvia tuonnempana..
Juuri kävin kurkkaamas pihalle; ei sada enää!!!!!!!!!! Luksusta, ei tarvi kaivella aamulla toivonmukaan autoa metrisestä penkasta. Ja yöllä tietkin varmaan jo auotaan, ei tarvi luistella. Koko päivän on muuten ollu lasit päässä, enkä enää edes huomaa niitä, joten kaipa sitä tottuu tähänkin, et näkee kerranki hyvin, eikä tarvi koko aikaa silmiä sirittää.
Nyt oottelen innolla et jos posti toisi huomenna mulle sen mummon kirjan (mummo täyttää 85, varmistin asian) ja sitten vielä skinin tähän läppäriin, jospa se vaik suojaisi tätä vähä enimmiltä kolhuilta..
http://www.ihmekauppa.com/
Tuoltapa hommasin sen, sillä che-kuviolla..
Mutta, che siitä nyt, tää äippäti painuu nyt pesulle ja pääsee kuoriutumaan näistä märkälahkeisista farkuistaan.. Ehkä sitten jopa nukkumaan.. Moro.