Aarinko paestaa. Ehkä luksusta näin pitkän ja harmaan sadekauden jälkeen.. Olen niin täynnä energiaa ja silleen. (en kyllä oo, -mut ei kerrota kenellekään).

Päänsärky on tuloillaan kiitos sen, etten muistanu ottaa lasejani mukaan töihin, oksetusolokin on päällänsä ja vähä silleen sopivasti vituttaa tämä.. Kerranki olisi ihana keli käydä vaik mönkijää rääkkäämässä, niin sit mulle iskee joku lorovirus ja on koko viikko pilalla. Varmana oon tulossa taas kipeeksi, olo just semmoinen sekava ja väsyny.. SE, ETTÄ LUULTAVASTI TÖIDEN JÄLKEEN LUKKIUTUNEN HUUSSIIN PUOLEKSITOISTA TUNNIKSI KRUUNAA VARMASTI TÄMÄN KAUNIIN KEVÄTPÄIVÄN..

Hyvin tässä ehtii kyllä sairastaaki, seuraavan kerran töitä vasta tuossa lauantaina. Parempi nyt ku hiihtolomalla, joskaan ei olla kai minnekää menossa. Sisko tulee viimeinki käymään kolmen kuukauden jälkeen, onki ollu jo ikävä sitä ja sen viriilejä lapsukaisia. (oikeesti on, toi kuullosti niin sarkastiselta, et pakko painottaa, etten tällä kertaa tarkota sitä käänteismerkityksessä..) Huoh.. Kohta tulee puklitsi.. *alkaa vihreänä käymään täällä hän*..

Well, vielä hetki töitä, sitten sohva, täältä tullaan..

"Okay... sick as a dog. Gonna vomit." -- Dr. Evil (Mike Myers), AUSTIN POWERS: THE SPY WHO SHAGGED ME (1999)

Että näihin viisaisiin sanoihin päätän tämän kirjoituksen tällä erää..

medium_dr_evil_1.jpg