Hommasin tuossa jokunen päivä sitten tänne blogiini tuollaisen jammailevan nallen, joka soittelee hyvää (!!!!!!!) musiikkia :).. Se onnistuu kuitenki säikyttämään minut joka kerran kun eksyn omaa sisäistä laatta-astiaani katsastamaan.. (ääniä päässä, kyllä, niin se on oltava.. enhän minä mitään musiikkia ole laittanut soimaan!!) Pitänee välillä vaihdella biisilistaa, ettei tule aika pitkäksi..

Just tässä haen musiikkia koneelle, Tiger Armyä tällä kertaa. Pitäisi etsiä ehkä jotai mietintä biisejä välillä, eli klassista. Esim. Chopinia tai vaikka Yann Tiersseniä. Niitä voi sit kuunnella kun piirtää tai lukee, ei tarvi miettiä mitään. Doors on myös sellainen yhtye, jonka kappaleita kuunnellessa voi sulkea ulkoisen maailman täysin pois ja uppoutua kokonaan pikkuruiseen, utopistiseen maailmaansa ja rentoutua. Siitä onkin jo aikaa, kun olen viimeksi siellä vieraillut!!

Poltin itseni muuten tänään, unohduin aurinkoon hivenen liian pitkäksi aikaa.. Nyt olen horoskooppimerkkiäni vahvasti kannattava rapu; punainen ja erittäin kärttyinen!!! Nyt lähden tästä helottamaan jonnekin punaisena ja etsin musiikkia jolla unohtaa tämänkin episodin..