..siis kaikki muut :) .. Itsehän en.. Olisin voinut kuuulua tähän enemmistöön ja jäädä Aksun luo, Sale jäi.. Mä en jaksanu katto/kuunnella niitä kaikkia öriseviä ihmisiä siellä, joten tein päätöksen ja pakenin paikalta. Oli ehkä ihan viisas päätös jos huomisaamua ajattelee. Monella on pää kipeänä ja muistikuvat vähissä morkkiksesta puhumattakaan, ainoa mikä voi minua vaivata on väsymys, joka sekin hävinnee ensimmäisten tuntien aikana. Loistavuutta siis!!

Käsi ei oo vieläkää kunnossa, on edelleen lastassa ja kipeä, etenkin öisin. Ei tunnu helpottavan sitten millään, olen jumppaillut sitä ja koettanut ottaa niitäkin lääkkeitä, mutta ei.. Kipuja siis on ja alkaa aika käydä pitkäksi ilman piirtämistä saati muita väsäilyjä. Jospa tämä tästä pikkuhiljaa, pitää yrittää vaan miettiä sitä alanvaihdoshommaa ihan tosissaan, että saisi jossain vaiheessa kenties töitä. Edes jonkinlaisia.. Varsinkin nyt alkaa tilanne vaivata, kun pitäisi sitä omaa taloa etsiä ja en viitsisi siivellä elää. Haluaisin itsekin osallistua maksuihin ja menoihin, tuntuu niin pahalle se, että mies joutuu kaiken maksamaan, joskaan ei ole valittanut.. Silti, en ole ikinä osannut ottaa rahaa toisilta, nyt kun tilanne on mikä on, minun on ollut pakko tehdä niin.

Mutta, nyt menen ansaitulle yölevolle, mikäli kykenen nukkumaan taaskaan. Oikein hyvää jussia kaikille, jotka tänne eksyy.