Musiikkia korville..

Kaikkien muiden seuratessa euroviisuja, minä etsin kuulokkeet ja paneuduin klassisen musiikin ihmeelliseen maailmaan.. Kaiken tämän stressin ja melun keskellä on ihana vetäytyä omiin oloihinsa ja kuunnella jotain kaunista, jotain joka saa aivot huokaamaan helpoituksesta, jotain joka laittaa hengittämään hitaasti ja vajoamaan jonnekin.. Chopinin Nocturne in E flat major on ehkä sopivin maailman poissulkemis kappale tällä hetkellä. Toimii ku toyota.. (linkki ylhäällä..) Olen hakenu koneen täyteen klassista, että pääsee välillä karkuun tätä ainaista melua. Vivaldin Winter ja Beethovenin Moonlight Sonata on myös ollu kovassa soitossa tänä iltana.. Jotenki tuntuu et on liian paljon ääniä, telkkari huutaa, poika kiljuu ja mies puhuu puhelimeen kovaan ääneen.. Jos en saa hiljaisuutta välillä, voin edes nauttia siitä mitä kuulen..

Olo on mitä mahtavin tämän pienen tuokion jäljiltä. Ei sitä uskoisi miten kovasti ihminen tarvitsee pakoa arjen hulinasta edes joskus. Taidan ottaa kulokkeet mukaan huomenna porukoille, ladata puhelimeen musiikkia ja lähteä lenkille metsään.. Sounds perfect..

Ja pakko sanoa oma mielipiteeni euroviisuedustajista; Ei ole ilo olla suomalainen, jos ei tuon parempaa tästä maasta löydy.. TSIII ja TSÖÖS... Eiköhän se jo uskota..

Joten kaikella kunnioituksella, antakaa mun olla rauhassa ja:
364671om6tmadclo.gif